NU verkrijgbaar: hEFTig!

Bestel hier alvast een exemplaar

Bestellen

Over hEFTig!

Voor jongeren is het vaak niet makkelijk om overeind te blijven in de uitdagingen van deze tijd: echtscheiding, pesten, prestatiedruk of faalangst, zomaar een paar onderwerpen die aan bot komen in dit boek. Het boek heet niet voor niets heftig; de schrijfster schuwt geen lastige onderwerpen zoals uitkomen voor je geaardheid, eenzaamheid of depressie. Zij legt helder uit hoe stappen gezet kunnen worden naar een positiever zelfbeeld. Uiteindelijk leert ze de lezer hoe hij/zij met behulp van EFT doelen kan stellen en prestaties verbeteren.
Elk onderwerp is gekoppeld aan een aantal oefeningen die, met behulp van QR codes, direct leiden naar een instructiefilmpje waarin EFT Master Yvonne Toeset de lezer zelf begeleid. De prachtige tekeningen van Tessa den Boef zijn zeer herkenbaar en maken dit boek tot een klein juweeltje.
In hEFTig! wordt de EFT methode helder uitgelegd met behulp van tekeningen, oefeningen en instructiefilmpjes zodat jongeren er makkelijk zelf mee aan de slag kunnen.

Over EFT

EFT is een afkorting van Emotional Freedom Techniques, het is een simpele en veilige methode die door iedereen te leren is.
Onderzoek laat zien dat tijdens en na een EFT-sessie aantoonbare fysiologische veranderingen plaatsvinden. Stresshormonen
worden positief beïnvloed.

Bij EFT maken we gebruik van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik
te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering zodat we die
in het hier en nu weer kunnen voelen.

Vervolgens neutraliseren we deze negatieve emotie met behulp van acupressuur:
we bekloppen een aantal punten op gezicht, lichaam en handen waardoor de negatieve spanning wordt geneutraliseerd.

De herinnering aan een vervelende of traumatische ervaring zal niet verdwijnen, wel de emotie die daaraan gekoppeld was.
Heb je EFT goed toegepast op een specifiek probleem, dan zal dit een blijvend effect hebben. EFT kun je inzetten voor elke
probleem dat een spanning- of stresselement bevat.

Inkijkexemplaar

Bekijk hier het inkijkexemplaar

Over de auteur

Yvonne Toeset

Auteur

Yvonne Toeset is gecertificeerd EFT-practitioner en EFT Master Trainer of Trainers, als enige in Nederland. Ze schreef eerder 2 boeken: Innerlijke rust met EFT en EFT werkt!. De essentie van haar werk is een liefdevolle ontmoeting van mens tot mens, waarin verbinding en respect centraal staan. De ontmoeting met de ander is een bron van inspiratie voor Yvonne. De missie van Yvonne is om mensen te inspireren en begeleiden op hun weg naar emotionele vrijheid in werk en leven. Daarbij zijn vertrouwen en een gevoel van veiligheid heel belangrijk

hEFTig!

Het zelfhulpboek voor jongeren

ISBN: 9789461013606
Bindwijze: Paperback
Illustraties: Met illustraties
Afmetingen: 17 x 24 cm
Aantal pagina’s: 232
Prijs: € 24,95

NU bestellen

“Ik vond Innerlijke rust met EFT een prettig boek om te lezen en een waardevolle aanvulling op wat ik al eerder leerde over EFT: er wordt helder en duidelijk in uitgelegd wat EFT inhoudt, hoe je het toe kunt passen en er staan veel oefeningen en praktijkvoorbeelden in het boek. Als je geïnteresseerd bent in helingsmethodes, manieren om persoonlijke blokkades op te lossen en persoonlijke ontwikkeling, dan is dit boek zeker een aanrader.”

Een prettig boek om te lezen, Recensie van Monique van der Hoeven

“In een rap tempo begint EFT zich te nestelen in de praktijkruimtes van de coach. En dat is ook niet zo verwonderlijk. Emotional Freedom Techniques is een vrij eenvoudige zelfhulpmethode om negatieve emoties te neutraliseren met een zeer hoog succesgehalte”

EFT is de coaching-tool van deze tijd, Verschenen in de CoachingGids

“Toegegeven: het ziet er een beetje raar uit, dat geklop met je vingers op je hoofd en je handen. Maar ach, als het nou helpt?”

Negatieve emoties de baas met EFT, Verschenen in Algemeen Dagblad

Contact

Komt u er niet uit met het bestellen van de tickets of heeft u vragen over de boekpresentatie?
Laat het ons via onderstaand formulier weten