Winkelwagen is leeg.
Lettergrootte aanpassen:

Wat is het?

Via het affiliateprogramma kunt u onze producten aanbieden op uw eigen website. Wanneer een bezoeker via uw website een product bij ons afneemt, levert u dat een vergoeding op! Er zit bovendien geen limiet aan het bedrag dat u op deze manier kunt verdienen. Wij nemen het hele orderproces uit handen, u hoeft er dus verder niets aan te doen!

 

Hoe werkt het?

Als affiliate plaatst u een banner of een product op uw website, die naar onze website verwijst. Het materiaal wordt kant en klaar door ons aangeleverd en is te vinden in uw affiliate paneel, zodat u het eenvoudig in uw eigen website kunt opnemen. De clicks die van uw website afkomstig zijn, worden vervolgens door ons geregistreerd. Zo kunnen wij zien welke bestellingen er via uw website zijn gedaan. Hoe meer bezoekers op deze manier bij ons bestellen, hoe meer u verdient. Via het affiliate dashboard op deze site kunt u precies zien hoeveel u heeft verkocht. Wij betalen u per kwartaal uit indien de commissie € 50 of meer bedraagt. Andere opties zijn bespreekbaar.

 

Hoe meld ik mij aan?

Als u een account wenst, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Als u al affiliate bent, kunt u hier inloggen voor het dashboard met een overzicht van uw verkopen en verdiensten.

 

Hoe ziet dit eruit op mijn website?

Mogelijkheid 1: Een algemene link naar de webshop van Uitgeverij Oorsprong

Hieronder staan twee voorbeelden van banners. Deze banners zijn - na inlog - te vinden in het affiliate paneel, onder banners & ads > banners. Indien u een ander formaat banner wenst, neem dan contact met ons op.

Ad Ad

U kunt bijvoorbeeld de volgende tekst opnemen bij de banner:
"Vanaf vandaag werken wij met Uitgeverij Oorsprong samen voor de verkoop van grote letter boeken. Boeken met een grotere letter hebben het voordeel dat ze gemakkelijker leesbaar zijn. Dit is ideaal voor mensen die moeite hebben met het lezen van normale boeken die vaak in (te) kleine letters zijn gedrukt. De uitgeverij is in 2010 opgericht en heeft ondertussen al een fonds van meer dan 150 titels opgebouwd in verschillende genres. Of u nu een meeslepende familieroman zoekt, of u zich wilt verliezen in een spannende thriller, of een biografie, of een maatschappij georiënteerd boek, er is een brede keus te maken.
Door op de bovenstaande afbeelding te klikken, kunt u geheel vrijblijvend rondkijken op de site van Uitgeverij Oorsprong. Het verplicht u tot niets! Als u daar afsluit (met of zonder bestelling) dan komt u automatisch terug op onze site!

Mogelijkheid 2: specifieke producten opnemen in uw webshop

U kunt de boeken ook afzonderlijk opnemen in uw webshop. De links naar de boeken zijn - na inloggen - te vinden in het affiliate paneel, onder banners & ads > produkt advertenties. Voorbeelden van rechtstreekse links naar boeken:

 

Voorbeeld affiliate paneel

Om u kennis te laten maken met het affiliate paneel, hebben wij een test account ingericht. Deze is te vinden op:
website: www.uitgeverijoorsprong.nl/index.php/nl/affiliates
gebruikersnaam: Test
wachtwoord: Affiliate

De advertenties vindt u in het gedeelte Banners & Ads. De HTML code plaatst u op uw website via de HTML editor.