Bed & Breakfast

PDFPrinten
Auteur: Vuuren, Jet van
ISBN: 9789461013385
Verkoopprijs € 34,95
Als Myrthe Nieuwlandt na de dood van haar vader zijn wijngaard in de Achterhoek erft komt haar leven in één keer op zijn kop te staan. Als haar zus Eva met het voorstel komt samen een Bed & Breakfast te beginnen stort ze zich volop in het avontuur. Maar of dat nou verstandig is...

Als Myrthe Nieuwlandt na de dood van haar vader zijn wijngaard in de Achterhoek erft komt haar leven in één keer op zijn kop te staan. Ze verruilt haar leven in de stad voor het platteland en trekt zich terug in het huis van haar jeugd. Een jeugd die gekenmerkt werd door de afwezigheid van haar moeder.

Op zekere dag valt haar oog op een rouwadvertentie waarin staat dat haar moeder is overleden. Myrthe besluit onuitgenodigd naar de uitvaart te gaan, waar ze voor het eerst kennismaakt met haar halfzusje Eva: een levensgenieter pur sang.
Kort daarop staat Eva bij Myrthe op de stoep. Ze ligt in scheiding en zoekt onderdak. Ook wil ze haar halfzusje dolgraag beter leren kennen. Myrthe voelt zich gevleid door het verzoek.
De bescheiden Myrthe wordt al snel meegesleurd in de overenthousiaste uitspattingen van haar springerige halfzusje. Als Eva met het voorstel komt samen een Bed & Breakfast te beginnen gooit Myrthe haar aanvankelijke twijfels al snel overboord en stort ze zich volop in het avontuur. Maar of dat nou verstandig is...

454 pagina's

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.