De Vijfde Berg

PDFPrinten
Auteur: Coelho, Paulo
ISBN: 9789029575072
Verkoopprijs € 23,00
Er zijn momenten in ons leven waarop de wereld zich tegen ons lijkt te keren. De confrontatie met het onvermijdelijke lokt uiteenlopende reacties uit. Sommige mensen raken ervan buiten zinnen, anderen worden sterker, maar de verstandigsten leren ervan. De Vijfde Berg is een roman over het onvermijdelijke, maar ook over doorzettingsvermogen en hoop. Paulo Coelho heeft zich laten inspireren door het Bijbelse verhaal over de beproevingen van Elia. In hoeverre kan een mens zijn eigen lot bepalen? Op deze vraag zal elke lezer zijn eigen antwoord vinden.

Er zijn momenten in ons leven waarop de wereld zich tegen ons lijkt te keren. De confrontatie met het onvermijdelijke lokt uiteenlopende reacties uit. Sommige mensen raken ervan buiten zinnen, anderen worden sterker, maar de verstandigsten leren ervan.

De Vijfde Berg is een roman over het onvermijdelijke, maar ook over doorzettingsvermogen en hoop. Paulo Coelho heeft zich laten inspireren door het Bijbelse verhaal over de beproevingen van Elia. In hoeverre kan een mens zijn eigen lot bepalen? Op deze vraag zal elke lezer zijn eigen antwoord vinden.

 

Genre: roman, 236 pagina’s, paperback 19 x 24 cm

OORSPRONGkelijke uitgever: Arbeiderspers, Amsterdam

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.