Winkelwagen is leeg.

Van je familie moet je het hebben!

PDFPrinten
ISBN: 9789461010247
Verkoopprijs € 19,95
Helpt families en huishoudens waarin grotere of kleinere bedragen worden overgedragen door de economische crisis heen. Een must voor iedereen die relaties, schenkingen, leningen en erfenissen crisisproof wil maken en houden. Johan van den Belt en Rob Sebes schetsen in hun boek een groot aantal voorbeelden van problemen waarmee u bij belangrijke gebeurtenissen kunt worden geconfronteerd en bieden praktische tips en oplossingen.

Van je familie moet je het hebben! helpt families en huishoudens waarin grotere of kleinere bedragen worden overgedragen door de economische crisis heen. Een must voor iedereen die relaties, schenkingen, leningen en erfenissen crisisproof wil maken en houden.

Johan van den Belt en Rob Sebes schetsen in hun boek een groot aantal voorbeelden van problemen waarmee u bij belangrijke gebeurtenissen kunt worden geconfronteerd en bieden praktische tips en oplossingen.  

Familie en geld. Daar gaat het over in dit boekje. Even, schenken, trouwen: bijna altijd zijn er vragen, problemen en onverwachte situaties. Wat is wijsheid?

De samenwerking van de `senior estate planner` bij de Rabobank Van den Belt en de oud-Telegraafjournalist Sebes (nu senior adviseur communicatie en columnist van het maandblad Belastingzaken) heeft geleid tot dit handig leesbare bundeltje. Via een combinatie van simpel geformuleerde theorie en veel praktijkvoorbeelden worden financiële consequenties van veel voorkomende familiesituaties beschreven en verhelderd. Kinderen en geld, liefde en geld, ooms en tantes (en geld), het zwarte schaap in de familie... Het laatste hoofdstuk is geeft nuttige tips.

Deze laatste nieuwe editie is geheel geactualiseerd.

NBD - maart 2010

 

Genre: Financiën

Uitvoering: 256 pagina`s, paperback 17 x 24 cm

OORSPRONGkelijke uitgever: BBNC, Rotterdam

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.

Boekpresentatie Sri Annatta

In oktober 2017 verschijnt het eerste boek van Sri Annatta met als (voorlopige) titel Reis naar Metta, een spirituele biografie. Het boek wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de boekpresentatie.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Grote Letter Bibliotheek

Uitgeverij Oorsprong heeft per 1 september 2014 uitgeverij Grote Letter Bibliotheek (GLB) overgenomen. Daarmee hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van grote letter uitgaven verworven.

Om duidelijkheid naar klanten te geven worden de grote letter titels van Oorsprong vanaf nu langzamerhand omgezet naar GLB uitgaves. Mocht u een titel niet (meer) kunnen vinden bij Uitgeverij Oorsprong, kijkt u dan op de site www.groteletter.nl

Zoek op titel

Zoek op auteur