Winkelwagen is leeg.

Zingen met grote letters

PDFPrinten
ISBN: 9789461010339
Verkoopprijs € 24,95
Zingen met Grote Letters is een handig en helder geschreven boek voor zangers in elke stijl, van klassiek tot rock en jazz; voor koorzangers, thuiszangers en solozangers, voor beginnende en ervaren zangers, voor jonge en oude zangers. Geschreven in samenwerking met klassieke en niet-klassieke zangers, koordirigenten, docente, medici en andere deskundigen. Het is een muzikaal leesboek bomvol praktische informatie en nuttige tips over de mogelijkheden van en de zorg voor het meest persoonlijke muziekinstrument: de stem.

Zingen met Grote Letters is een handig en helder geschreven boek voor zangers in elke stijl, van klassiek tot rock en jazz; voor koorzangers, thuiszangers en solozangers, voor beginnende en ervaren zangers, voor jonge en oude zangers.

Geschreven in samenwerking met klassieke en niet-klassieke zangers, koordirigenten, docente, medici en andere deskundigen. Het is een muzikaal leesboek bomvol praktische informatie en nuttige tips over de mogelijkheden van en de zorg voor het meest persoonlijke muziekinstrument: de stem.

Zingen met Grote Letters is geheel gebaseerd op het boek Tipboek Zang, een oorspronkelijke uitgave van The Tipbook Company bv.

Hugo Pinksterboer is journalist, tekstschrijver en muzikant en publiceerde honderden interviews, cd-recensies en besprekingen van muziekinstrumenten en binnen- en buitenlandse muziekbladen.

Genre: diversen, muziek, 304 pagina’s met illustraties, paperback 17 x 24 cm

OORSPRONGkelijke uitgever: The Tipbook Company bv, Heemstede

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.

Boekpresentatie Sri Annatta

In oktober 2017 verschijnt het eerste boek van Sri Annatta met als (voorlopige) titel Reis naar Metta, een spirituele biografie. Het boek wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de boekpresentatie.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Grote Letter Bibliotheek

Uitgeverij Oorsprong heeft per 1 september 2014 uitgeverij Grote Letter Bibliotheek (GLB) overgenomen. Daarmee hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van grote letter uitgaven verworven.

Om duidelijkheid naar klanten te geven worden de grote letter titels van Oorsprong vanaf nu langzamerhand omgezet naar GLB uitgaves. Mocht u een titel niet (meer) kunnen vinden bij Uitgeverij Oorsprong, kijkt u dan op de site www.groteletter.nl

Zoek op titel

Zoek op auteur