Winkelwagen is leeg.

Esoterie

Resultaten 1 - 10 van 10
dalai lama mini
Auteur: Dalai Lama

Het kleine boekje van Geluk

In 'Het kleine boekje van het geluk' wijst de Dalai Lama ons op de noodzaak van tolerantie, eerlijkheid en vergeving en hij moedigt ons aan ons te concentreren op de mooie dingen om ons heen, om zo het geluk te vinden.

Verkoopprijs € 19,95
de kunst van het nietsdoen
Auteur: Fischer, Theo

De kunst van het nietsdoen

In deze tijd van overvolle agenda's en 24 uur per dag beschikbaarheid, is dit boek een verademing. Want soms bereik je meer door niets te doen dan door te handelen. Dit 'doen door niet te doen' is de basis van het taoïstische principe. De dingen keren vaak ten goede zodra je ophoudt met strijden.

Verkoopprijs € 26,95
boekje liefde mini
Auteur: Gibran, Kahlil

Het kleine boekje van de Liefde

Liefde is een woord van licht, geschreven door een hand van licht, op een bladzijde van licht. En denk niet dat je de loop van liefde kunt bepalen, want als liefde jou de moeite waard vindt, bepaalt ze jouw loop.

Verkoopprijs € 14,95
het begint bij jou

Het begint bij jou

Krishnamurti leert ons dat we om wereldvrede te bereiken allereerst vrede moeten sluiten met onszelf. Bij de verandering in ons denken staan we alleen: het is een weg die eenieder voor zichzelf moet bepalen en bewandelen.

Verkoopprijs € 19,95
weg naar geluk - mini
Auteur: Pond, David

De weg naar geluk

De weg naar geluk is een praktisch en toegankelijk boek dat je laat zien dat je geluk niet hoeft te zoeken, maar dat het er al is – als je je er maar open voor stelt. Om je echt gelukkig te voelen, moet je op de zeven niveaus van het leven in harmonie zijn met alles wat je omringt. Als je luistert naar de energie op alle zeven niveaus, die...

Verkoopprijs € 26,95
chakras mini
Auteur: Pond, David

Chakra`s voor beginners

In Chakra’s voor beginners legt David Pond uit hoe je je energiestromen zó kunt beïnvloeden dat je leven weer in balans komt. Ontdek de zeven chakra’s en hun invloed op je liefdesleven, creativiteit, intuïtie, overlevingsdrang, seksualiteit, kracht en spiritualiteit. Met behulp van praktische oefeningen en meditaties leer je je energiestromen...

Verkoopprijs € 19,95
mindfulness mini
Auteur: Thich Nhat Hanh

Mindfulness

In Mindfulness laat Thich Nhat Hanh zien hoe belangrijk het is om aandachtig te leven. Als je bewust leeft, beweegt, eet en met relaties bezig bent, zul je je vanzelf gelukkiger voelen. Met zijn oefeningen in Mindfulness leert hij je je geest te trainen om in het moment te leven. De oefeningen verbeteren je concentratie en verschaffen je inzicht,...

Verkoopprijs € 21,95
antwoorden vanuit het hart
Auteur: Thich Nhat Hanh

Antwoorden vanuit het hart

Praktische antwoorden op jouw brandende levensvragen. Op basis van zijn jarenlange ervaring verschaft hij je inzichten die eerder onbereikbaar voor je waren.

Verkoopprijs € 19,95
hier en nu
Auteur: Thich Nhat Hanh

Hier en nu

Ontdek de vrijheid en het geluk van het leven in het heden. Mindfulness heeft de kracht om ons leven te veranderen. Het is echte vrijheid - en zonder deze vrijheid is er geen geluk.

Verkoopprijs € 19,95
verzoening
Auteur: Thich Nhat Hanh

Verzoening

Met persoonlijke verhalen, technieken en adviezen om sterke en langdurige relaties aan te gaan, staat Verzoening vol met concrete voorbeelden om het innerlijke kind te genezen. Hoe mindfulness woede, angst en vrees kan omzetten in rust, vrede en vreugde.

Verkoopprijs € 22,95

Boekpresentatie Sri Annatta

In oktober 2017 verschijnt het eerste boek van Sri Annatta met als (voorlopige) titel Reis naar Metta, een spirituele biografie. Het boek wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de boekpresentatie.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Grote Letter Bibliotheek

Uitgeverij Oorsprong heeft per 1 september 2014 uitgeverij Grote Letter Bibliotheek (GLB) overgenomen. Daarmee hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van grote letter uitgaven verworven.

Om duidelijkheid naar klanten te geven worden de grote letter titels van Oorsprong vanaf nu langzamerhand omgezet naar GLB uitgaves. Mocht u een titel niet (meer) kunnen vinden bij Uitgeverij Oorsprong, kijkt u dan op de site www.groteletter.nl

Zoek op titel

Zoek op auteur