Winkelwagen is leeg.

De weg naar geluk

PDFPrinten
Auteur: Pond, David
ISBN: 9789461010186
Verkoopprijs € 26,95
De weg naar geluk is een praktisch en toegankelijk boek dat je laat zien dat je geluk niet hoeft te zoeken, maar dat het er al is – als je je er maar open voor stelt. Om je echt gelukkig te voelen, moet je op de zeven niveaus van het leven in harmonie zijn met alles wat je omringt. Als je luistert naar de energie op alle zeven niveaus, die verbonden zijn aan de zeven chakra’s zul je vanzelf het geluk ervaren.

De weg naar geluk is een praktisch en toegankelijk boek dat je laat zien dat je geluk niet hoeft te zoeken, maar dat het er al is – als je je er maar open voor stelt.
Om je echt gelukkig te voelen, moet je op de zeven niveaus van het leven in harmonie zijn met alles wat je omringt. Als je luistert naar de energie op alle zeven niveaus, die verbonden zijn aan de zeven chakra’s zul je vanzelf het geluk ervaren.

David Pond laat op een unieke en eenvoudige manier zien hoe je werkelijk geluk in je leven kunt beleven. David Pond is auteur, astroloog en yogaleraar. Hij is tevens een gerenomeerd spreker en geeft over de hele wereld lezingen over chakra’s en astrologie. Hij is de succesauteur van Chakra’s voor beginners (ook in grote letters verkrijgbaar!) waarvan meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht.

Genre: esoterie, 334 pagina’s € 26,95
Formaat paperback 17 x 24 cm
OORSPRONGkelijke uitgever: BBNC Uitgevers, Amersfoort

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.

Boekpresentatie Sri Annatta

In oktober 2017 verschijnt het eerste boek van Sri Annatta met als (voorlopige) titel Reis naar Metta, een spirituele biografie. Het boek wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de boekpresentatie.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Grote Letter Bibliotheek

Uitgeverij Oorsprong heeft per 1 september 2014 uitgeverij Grote Letter Bibliotheek (GLB) overgenomen. Daarmee hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van grote letter uitgaven verworven.

Om duidelijkheid naar klanten te geven worden de grote letter titels van Oorsprong vanaf nu langzamerhand omgezet naar GLB uitgaves. Mocht u een titel niet (meer) kunnen vinden bij Uitgeverij Oorsprong, kijkt u dan op de site www.groteletter.nl

Zoek op titel

Zoek op auteur