Winkelwagen is leeg.

Het kleine boekje van de Liefde

PDFPrinten
Auteur: Gibran, Kahlil
ISBN: 9789461010223
Verkoopprijs € 14,95
Liefde is een woord van licht, geschreven door een hand van licht, op een bladzijde van licht. En denk niet dat je de loop van liefde kunt bepalen, want als liefde jou de moeite waard vindt, bepaalt ze jouw loop.

Liefde is een woord van licht,

geschreven door een hand van licht,

op een bladzijde van licht.

 

En denk niet dat je de loop van

liefde kunt bepalen, want als liefde

jou de moeite waard vindt, bepaalt

ze jouw loop.


Kahlil Gibran (1883-1931) werd geboren in Libanon. Hij ontwikkelde zich tot schrijver, filosoof en kunstenaar. Hij was een voorloper en inspirator van andere spirituele bestseller-schrijvers als James Redfield, Richard Bach en Paulo Coelho.

Genre: Esoterie

Uitvoering: 110 pagina`s, paperback 17 x 24 cm

OORSPRONGkelijke uitgever: BBNC, Rotterdam

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.

Boekpresentatie Sri Annatta

In oktober 2017 verschijnt het eerste boek van Sri Annatta met als (voorlopige) titel Reis naar Metta, een spirituele biografie. Het boek wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de boekpresentatie.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Grote Letter Bibliotheek

Uitgeverij Oorsprong heeft per 1 september 2014 uitgeverij Grote Letter Bibliotheek (GLB) overgenomen. Daarmee hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van grote letter uitgaven verworven.

Om duidelijkheid naar klanten te geven worden de grote letter titels van Oorsprong vanaf nu langzamerhand omgezet naar GLB uitgaves. Mocht u een titel niet (meer) kunnen vinden bij Uitgeverij Oorsprong, kijkt u dan op de site www.groteletter.nl

Zoek op titel

Zoek op auteur