Winkelwagen is leeg.

De valse Jacob

PDFPrinten
ISBN: 9789461010650
Verkoopprijs € 21,95
Zeven vrouwen, een hecht vriendinnengroepje, gaat vijf dagen naar Florence. In deze hotspot voor genieters en kunstliefhebbers zullen zij onder de bezielende leiding van de charmante Judy kennismaken met de culturele highlights van de stad; de eeuwenoude paleizen, fonteinen, kerken, de juweeltjes van tuinen en de talloze musea die de mooiste schilderijen en beelden herbergen... Maar zijn Christina, Judy, Simone, Paula, Petra, Joan, Cobi echt zo’n hecht groepje als het lijkt? Zijn het werkelijk zulke goeie vriendinnen? Of houden ze vooral de schijn op? Want één ding is duidelijk, er broeit iets, er speelt meer, veel meer dan alleen het genieten van kunst en de passie voor schoenen…? Tijdens hun laatste avondmaal in Albergo Da Pennelo, gelegen aan de Via Dante Alighieri wordt onthuld wat en blijkt het een oeroud verhaal te zijn over liefde, dood en verraad.

Zeven vrouwen, een hecht vriendinnengroepje, gaat vijf dagen naar Florence. In deze hotspot voor genieters en kunstliefhebbers zullen zij onder de bezielende leiding van de charmante Judy kennismaken met de culturele highlights van de stad; de eeuwenoude paleizen, fonteinen, kerken, de juweeltjes van tuinen en de talloze musea die de mooiste schilderijen en beelden herbergen...
Maar zijn Christina, Judy, Simone, Paula, Petra, Joan, Cobi echt zo’n hecht groepje als het lijkt? Zijn het werkelijk zulke goeie vriendinnen? Of houden ze vooral de schijn op? Want één ding is duidelijk, er broeit iets, er speelt meer, veel meer dan alleen het genieten van kunst en de passie voor schoenen…?
Tijdens hun laatste avondmaal in Albergo Da Pennelo, gelegen aan de Via Dante Alighieri wordt onthuld wat en blijkt het een oeroud verhaal te zijn over liefde, dood en verraad.

Marjan van Marle werkt sinds 1973 in de journalistiek. Onder meer bij het vrouwenblad Margriet. Ook was ze lange tijd als redactrice verbonden aan was ze lange tijd als redactrice verbonden aan Libelle waarvoor ze vooral human interest artikelen schreef. Daarna was ze freelance werkzaam voor Ouders van Nu, Marie Claire en Viva en diverse kookbladen. Ze heeft inmiddels zes non-fictie boeken op haar naam staan over uiteenlopende onderwerpen en een eigen culinaire rubriek. De valse Jacob’ is haar zesde roman.
Evenals haar voorgaande werken wordt dit boek weer gekenmerkt door een flinke dosis spanning en verdient het eveneens het predicaat ‘eigentijdse zedenschets’.

De pers over ‘Nette mensen’

“Mooi verhaal…zeer herkenbaar en onderhoudend”. - Marian Verstappen-Naus voor Biblion

De pers over ‘Casanova op Patmos’

“Hedendaagse roman, waarin de spanning al in het begin wordt opgewekt en verder het gehele verhaal blijft aanhouden. Geschikt voor een breed, vrouwelijk lezerspubliek”. - Daniela Koeleman voor Biblion

De pers over ‘Marjan van Marle’

“Goed van opbouw en uitwerking. Onderhoudende ontspanningslectuur”. - H.J.Hessels voor Biblion


Genre: (Liefdes)roman,220 pagina’s, paperback 17 x 24 cm

OORSPRONGkelijke uitgever: Ellessey, Arnhem

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.

Boekpresentatie Sri Annatta

In oktober 2017 verschijnt het eerste boek van Sri Annatta met als (voorlopige) titel Reis naar Metta, een spirituele biografie. Het boek wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de boekpresentatie.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Grote Letter Bibliotheek

Uitgeverij Oorsprong heeft per 1 september 2014 uitgeverij Grote Letter Bibliotheek (GLB) overgenomen. Daarmee hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van grote letter uitgaven verworven.

Om duidelijkheid naar klanten te geven worden de grote letter titels van Oorsprong vanaf nu langzamerhand omgezet naar GLB uitgaves. Mocht u een titel niet (meer) kunnen vinden bij Uitgeverij Oorsprong, kijkt u dan op de site www.groteletter.nl

Zoek op titel

Zoek op auteur