Winkelwagen is leeg.

Bronwater

PDFPrinten
Auteur: Ozon, Diana
ISBN: 9789461010117
Verkoopprijs € 19,95
Na twaalf jaar weer een nieuwe bundel gedichten van Diana Ozon. Bronwater is met 96 pagina`s gevat in hardcover meteen ook een kloeke bundel. Een overtuigender terugkeer met zoveel mooie poëzie zie je zelden. Bronwater is helder en transparant. Deze bundel bestaat uit vier delen waarin de natuur, de wereld, de mens en de samenleving een geheel vormen. Bronwaterwordt geschonken in Ozons eigen stijl: de prikkelende gedrevenheid van een sprankelende dichteres.

Na twaalf jaar weer een nieuwe bundel gedichten van Diana Ozon. Bronwater is met 96 pagina`s gevat in hardcover meteen ook een kloeke bundel. Een overtuigender terugkeer met zoveel mooie poëzie zie je zelden.

Bronwater is helder en transparant. Deze bundel bestaat uit vier delen waarin de natuur, de wereld, de mens en de samenleving een geheel vormen. Bronwaterwordt geschonken in Ozons eigen stijl: de prikkelende gedrevenheid van een sprankelende dichteres.

Reacties pers:

Amsterdam underground goddess (Next 5 Minutes, International Festival for Tactical Media, 2003) 

Ozon is chique en salonfähig (Haagsche Courant, 2003) 

Ozon, met haar rauwe, ritmische `urban` dichtstijl (Rijn en Gouwe, 2004)

Ben gek op gedichten van Diana Ozon (www.boekgrrls.nl, 2004)

Vals gezang van Diana Ozon (NRC Handelsblad, 2002)

De welluidende lady poet Diana Ozon (Simon Vinkenoog, 2005)

 

Genre: Poëzie

Uitvoering: 161 pagina`s, paperback 17 x 24 cm

OORSPRONGkelijke uitgever: Passage, Groningen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.

Boekpresentatie Sri Annatta

In oktober 2017 verschijnt het eerste boek van Sri Annatta met als (voorlopige) titel Reis naar Metta, een spirituele biografie. Het boek wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de boekpresentatie.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Grote Letter Bibliotheek

Uitgeverij Oorsprong heeft per 1 september 2014 uitgeverij Grote Letter Bibliotheek (GLB) overgenomen. Daarmee hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van grote letter uitgaven verworven.

Om duidelijkheid naar klanten te geven worden de grote letter titels van Oorsprong vanaf nu langzamerhand omgezet naar GLB uitgaves. Mocht u een titel niet (meer) kunnen vinden bij Uitgeverij Oorsprong, kijkt u dan op de site www.groteletter.nl

Zoek op titel

Zoek op auteur