Winkelwagen is leeg.

Oostenwind

PDFPrinten
Auteur: Bosma, Heleen
ISBN: 9789461010889
Verkoopprijs € 14,95
Afscheidsbundel van de stadsdichter van Deventer (2009-2011). Hartje stad of midden tussen de koeien, Heleen Bosma (1964) kijkt welke wind er waait en verwoordt de sfeer op eigenzinnige wijze. Met deze Oostenwind (Deventer stadsgedichten) markeert ze het einde van haar periode als stadsdichter van Deventer. Oostenwind plaatst een stad in zijn ommelanden, haalt de akkers naar de stad.

Afscheidsbundel van de stadsdichter van Deventer (2009-2011)
Hartje stad of midden tussen de koeien, Heleen Bosma (1964) kijkt welke wind er waait en verwoordt de sfeer op eigenzinnige wijze. Met deze Oostenwind (Deventer stadsgedichten) markeert ze het einde van haar periode als stadsdichter van Deventer. Oostenwind plaatst een stad in zijn ommelanden, haalt de akkers naar de stad.
Lezers uit Deventer en wijde omgeving schreven over de gedichten van Heleen Bosma: ‘Haar poëzie is origineel, speels en verfrissend.‘ (de jury van het stadsdichterschap) ‘Ze schrijft echt bijzondere gedichten, met mooie invalshoeken of een plotselinge wending.’
(Marion) Bosma werd drie keer genomineerd voor de Turingprijs, in 2010 (1x) en 2011 (2x). Oostenwind is haar officiële poëziedebuut.

 

80 pag.
Formaat paperback 17 x 24 cm
OORSPRONGkelijke uitgever: Passage, Groningen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.

Boekpresentatie Sri Annatta

In oktober 2017 verschijnt het eerste boek van Sri Annatta met als (voorlopige) titel Reis naar Metta, een spirituele biografie. Het boek wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de boekpresentatie.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Grote Letter Bibliotheek

Uitgeverij Oorsprong heeft per 1 september 2014 uitgeverij Grote Letter Bibliotheek (GLB) overgenomen. Daarmee hebben wij een vooraanstaande positie in de markt van grote letter uitgaven verworven.

Om duidelijkheid naar klanten te geven worden de grote letter titels van Oorsprong vanaf nu langzamerhand omgezet naar GLB uitgaves. Mocht u een titel niet (meer) kunnen vinden bij Uitgeverij Oorsprong, kijkt u dan op de site www.groteletter.nl

Zoek op titel

Zoek op auteur