Winkelwagen is leeg.
Lettergrootte aanpassen:

Uitgeverij Oorsprong is altijd geïnteresseerd in nieuw talent.
 Dit geldt zowel specifiek voor de seniorenlezers als voor een breder en algemener publiek!

Daarom nodigen wij u uit om uw manuscript naar ons toe te zenden. We zullen zorgvuldig beoordelen of het ons geschikt lijkt om uit te geven.

We streven er naar om binnen twee maanden tot een beoordeling te komen. U krijgt altijd een bericht per mail. 
We maken geen beoordelingsrapport voor u en over een eventuele afwijzing wordt niet gecorrespondeerd. Vergeet niet dat een afwijzing van ons niets zegt over de kwaliteit van uw manuscript; er zijn veel gevallen bekend van manuscripten die door uitgevers afgewezen worden en die later bestsellers blijken te zijn.

Het manuscript moet in geprinte vorm worden aangeleverd, in een duidelijk leesbare letter, minimaal 12 punt, bijvoorkeur in Arial of iets dergelijks.
 In tegenstelling tot de oorspronkelijke betekenis, worden met de hand geschreven manuscripten niet in behandeling genomen.

Belangrijk is ook om een beknopte samenvatting en een eventuele doelstelling van uw boek mee te sturen. Dit lezen wij het eerst en gaan dan pas over tot het lezen van de feitelijke inhoud. Vermeld ook duidelijk wie u bent (naam en adresgegevens en mailadres!) en waarom u dit boek geschreven heeft.

Stuur uw manuscript per post en zeker niet per e-mail.
 Het adres is:

Uitgeverij Oorsprong
Postbus 583
7400 AN Deventer

Vermeld op de envelop ‘Manuscript’.
 U ontvangt geen bevestiging van ontvangst.
 Wilt u het manuscript retour, voeg dan een aan u zelf geadresseerde envelop bij die voldoende gefrankeerd is. (Indien niet voldoende gefrankeerd wordt het manuscript na beoordeling vernietigd). Wij zijn niet aansprakelijk voor in de post zoekgeraakte poststukken, houdt altijd een kopie voor u zelf achter.

We zijn benieuwd waar u mee komt!