Winkelwagen is leeg.

Het huis aan de Sont

PDFPrinten
Auteur: Thijs, Dolores
ISBN: 9789461013323
Verkoopprijs € 29,95
Het vervolg op Out of Africa van Karen Blixen. Na de dood van haar vriend Denis Finch Hatton en het debacle met de koffiefarm in Kenia verlaat Karen Blixen in 1931 haar geliefde Afrika en keert ze terug naar haar geboorteland Denemarken. Ze probeert een nieuw leven op te bouwen, maar zich ook te verzoenen met het verleden.

Het vervolg op Out of Africa van Karen Blixen.

Na de dood van haar vriend Denis Finch Hatton en het debacle met de koffiefarm in Kenia verlaat Karen Blixen in 1931 haar geliefde Afrika en keert ze terug naar haar geboorteland Denemarken. Eenmaal terug op Rungstedlund, het landgoed van haar familie, probeert ze niet alleen een nieuw leven op te bouwen, maar zich ook te verzoenen met het verleden.
In de beslotenheid van haar imposante landgoed creëert ze een eigen, wonderlijke wereld van excentrieke verkleedpartijen, vreemde feesten en rituelen. Ze organiseert mysterieuze bijeenkomsten waarbij de maan wordt geëerd en vindt er genoegen in haar personeel de stuipen op het lijf te jagen.

In deze roman schetst Dolores Thijs een persoonlijk en ontroerend beeld van het leven van Karen Blixen. Een intrigerende vrouw, avonturier en schrijfster, maar tegelijkertijd ook eenzaam, kinderloos en verlangend naar liefde en affectie. Een vrouw die Afrika maar niet los kan laten.

348 pagina's

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Alleen geregistreerde en ingelogde gebruikers kunnen een review schrijven.

Zoek op titel

Zoek op auteur