Ruilen en retourneren

U wordt geacht de boeken, zodra deze door u zijn ontvangen, binnen 7 dagen te keuren en vast te stellen of de producten in orde zijn. Binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling kunt u deze retourneren. De verzenddatum staat vermeld op de factuur.

Hoe  kan ik een bestelling retourneren?

U kunt uw bestelling retourneren via PostNL. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor uw eigen rekening.

Welke  regels gelden voor het retourneren van verschillende artikelen?

Het boek en de eventuele originele verkoopverpakking moeten in ongeschonden en ongebruikte staat zijn, zover redelijkerwijs mogelijk is.

Neem voor omruilen of terugzenden alstublieft contact op via klantenservice@uitgeverijoorsprong.nl. Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd.

Indien u het boek niet omruilt maar uw geld terug wilt, storten wij het aankoopbedrag binnen 30 kalenderdagen terug op uw rekening.

Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd. De in de branche gebruikelijke afwijkingen en/of verschillen in kwaliteit, maat, model of afwerking kunnen geen grond zijn voor reclamatie.

Zijn  er kosten verbonden aan het retourneren?

Alle extra kosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening van de koper.

Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij voor GRATIS herlevering of restitutie van het betaalde. Neem hiervoor contact op via  klantenservice@uitgeverijoorsprong.nl.