/Ruilen en retourneren
Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

U wordt geacht de boeken, zodra deze door u zijn ontvangen, binnen 7 dagen te keuren en vast te stellen of de producten in orde zijn. Binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling kunt u deze retourneren. De verzenddatum staat vermeld op de factuur.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

U kunt uw bestelling retourneren via PostNL. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor uw eigen rekening.

Welke regels gelden voor het retourneren van verschillende artikelen?

Het boek en de eventuele originele verkoopverpakking moeten in ongeschonden en ongebruikte staat zijn, zover redelijkerwijs mogelijk is.

Neem voor omruilen of terugzenden alstublieft contact op via info@uitgeverijoorsprong.nl. Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd.

Indien u het boek niet omruilt maar uw geld terug wilt, storten wij het aankoopbedrag binnen 30 kalenderdagen terug op uw rekening.

Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd. De in de branche gebruikelijke afwijkingen en/of verschillen in kwaliteit, maat, model of afwerking kunnen geen grond zijn voor reclamatie.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Alle extra kosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening van de koper.

Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij voor GRATIS herlevering of restitutie van het betaalde. Neem hiervoor contact op via info@uitgeverijoorsprong.nl.

Uitgeverij Oorsprong gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Uitgeverij Oorsprong voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Instellingen OK